Anmälan PT Smallgroup

Behöver du en kickstart efter semestern?

– Bli en av 6 deltagare i Malmö Fitness Centers 12 veckors program

Har du svårt att hitta motivationen till att äta sunt och träna? Har du provat det mesta utan att få ett hållbart resultat? Vi hjälper dig. Just nu söker vi dig som tillsammans med fem andra deltagare kommer få ta del av personlig träning och kostschema under 12 veckor!

Träningen kommer vara varierande, pulshöjande, utmanande – och framförallt rolig!  Vi kommer att träna både inom – och utomhus. Träningsvan eller ej? – Det spelar ingen roll! Vi anpassar träningen så att alla får något utav den.

I paketet ingår:

  • 24 träningspass i smallgroup med PT Anna, 2ggr i veckan á 60min. Träningsdagarna är tisdagar 17.00 och lördagar 11.15 med start lör den 3/9 2022.
  • Kostprogram anpassat efter dig
  • 3 kroppsanalyser (innan gruppstart, efter halva perioden & sista passet). Analysen innebär mätning av fett, visceralt fett, muskler mm.
  • Fri träning på Malmö Fitness Center under hela perioden

Pris: 1995kr/mån

Vårt mål är att du ska hitta en balans mellan näringsrik mat och träning. Hälsan är det viktigaste vi har – därför ska vi prioritera den. Passa på att lära dig mer om kost och träning så att det kan bli en del av ditt liv. Fyll i formuläret för anmälan.

Vi vill ha din anmälan senast söndagen den 28/8. OBS! Begränsat antal platser!

Varma hälsningar

Camilla & Anna

Efter anmälan kontaktas du via telefon/mejl för att boka in ett första möte för vägning och kostgenomgång med PT & kostrådgivare Camilla. Detta sker innan gruppstart den 3/9.

Anmäl dig här

1 + 1 = ?