EAALvaOJ9OKMBO3s086Sf54I14vpv8owDbA7ZAN4uCf8kSa8rnTcc4RnqJKweZCURBt8KpOOXkrzRTdE7leyjrWX43DWYHpIJicTFVBA5B1OcLqDSNCVO3Pm03ZC9wWq0k2WZA35pPPMtQVkuc46hZCLfJqZBZAi8xrjmKZBq9VPiOJbb5lqz8ljSdQLeUGaHkQZDZD

Camilla

Mitt namn är Camilla Nilsson och jag arbetar som personlig tränare och kostrådgivare här på Malmö Fitness Center. Jag utbildade mig inom båda områdena 2013 och har varit i branschen sedan dess.  I dagsläget kör jag individuella PT-pass, PT-smallgroups, viktminskningsgrupper och mammaträning. Tidigare har jag även varit gruppträningsinstruktör i bl.a. funktionell träning, HIIT och core.

Jag har varit aktiv i hela mitt liv. Jag började som 3-åring på gymnastik och har tävlat i både gymnastik och simhopp på elitnivå. Jag slutade i tidiga tonåren och började styrketräna istället.

Mitt mål är att inspirera, motivera och hjälpa mina klienter att nå sina mål på ett roligt sätt. Jag vill lära mina klienter mer och träning och kost så att det blir en naturlig del av vardagen. Att gå på tillfälliga bantningskurer och köra samma övningar på gymmet varje gång är för de flesta inget som blir hållbart i längden. Det gäller att hitta en balans genom ett bra upplägg. Ett upplägg som jag och klienten sätter ihop tillsammans så att det passar in i livspusslet.

Hälsan är det viktigaste vi har.
Ta hand om den.

Anna

Jag har jobbat inom tränings-branchen sedan 1998. Mestadels i London där jag var bosatt i 20 år och där jag även utbildade mig. Genom åren har jag fortsatt min professionella utveckling och samlat på mig ett antal kvalifikationer och certifieringar. I London arbetade jag på stora anläggningar och fick mycket erfarenhet inom grupp träning, gym och sim/bad. 
 
2008 började jag arbeta med certifiering och utbildning. Detta är super kul eftersom jag får använda min kunskap och erfarenhet till att utbilda andra till gym instruktörer och Personliga tränare. Jag arbetar fortfarande som freelance utbildare i England, där jag även är med och skriver och utvecklar kurser inom Pilates och Barre.

I oktober 2015 flyttade jag tillbaka till Sverige, och fick snabbt arbete inom tränings branschen. A
tt träna, motivera och hjälpa människor att må bättre är det jag brinner för. 
När jag inte har PT small groups på Malmö Padelcenter, håller jag i gruppträning såsom HIIT, Cirkel, Bootcamp, Float Fit, VibroGym, Barre, Mamma/Barn, Spinning och Pilates.

Själv gillar jag såklart att träna! Helst funktionell eller kroppsvikts-baserad träning och gärna utomhus 🙂
© Copyright - Malmö Fitness Center

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.