EAALvaOJ9OKMBO3s086Sf54I14vpv8owDbA7ZAN4uCf8kSa8rnTcc4RnqJKweZCURBt8KpOOXkrzRTdE7leyjrWX43DWYHpIJicTFVBA5B1OcLqDSNCVO3Pm03ZC9wWq0k2WZA35pPPMtQVkuc46hZCLfJqZBZAi8xrjmKZBq9VPiOJbb5lqz8ljSdQLeUGaHkQZDZD

Mammaträning

Att bli mamma är den största gåvan som finns, det finns det inga tvivel om. Det finns heller inga tvivel om att en graviditet kan vara väldigt tung och en stor omställning för kroppen.

Vi hjälper dig, tillsammans med andra mammor, att komma igång med träningen på ett säkert och tryggt sätt efter graviditeten. Målet är att du ska lära dig träna rätt och bygga upp kroppen från grunden. Vi kommer lägga mycket fokus på att stärka bål, rygg/nacke och bäcken, men träningen kommer också innefatta styrketräning med lättare vikter och pulshöjande övningar.

Mammaträningen sträcker sig över 8 veckor. Vi kör träningen i mindre grupper om 6-10 personer. Vi startar grupperna regelbundet, ca 3-4ggr/år. Håll gärna utkik på vår facebooksida ”Malmö Fitness Center” så att du inte missar nästa gruppstart.

Självklart är din bebis hjärtligt välkommen (max 1år). Vi rekommenderar dig att vänta med träningen tills du fått klartecken från din barnmorska.

Skicka mail till oss

0 + 7 = ?

© Copyright - Malmö Fitness Center

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.